Rekken 5 neemt lastige horde VIOS

Dit jaar stond de “derby” tegen het lastige VIOS vroeg op het programma. Uit bij VIOS betekent voetballen op veld 2 dat naarmate het seizoen vordert steeds meer iets weg heeft van een steppe..…hulde dus aan de KNVB om het vroeg op het programma te zetten zodat onze lichtvoetige spelers gras onder hun edele voetjes hadden.

Het werd dan ook gelijk uitbetaald. Na 15 min. hadden we al een legio aan kansen gehad maar dat werd nog niet omgezet in doelpunten. Scherpte en geloof ontbraken nog even maar gelukkig had VIOS er nog niet veel tot niets tegenovergesteld. Toch werd het de  achterhoede van VIOS teveel na de zoveelste loopactie voorin van de Rekkenaren wat uiteindelijk resulteerde in een steekpass van Henk H op Rob K die het net wist te vinden 0 – 1. Het spel werd van Rekken kant daarna even wat moeizamer zodat VIOS ook wat meer in het spel kwam. Maar als het in korte combinaties even niet lukt dacht Jan B, schiet ik maar van 20 meter vol in de kruising en was de tot dan beste speler van VIOS..de keeper.. wel te verstaan, kansloos 0- 2 Rekken had wat meer lucht en VIOS was geknakt zodat niet veel later een snelle uitval en dito combinatie tussen Jan B en Rob K de 0 – 3 op het scorebord bracht. Toch kreeg net voor rust VIOS toch nog hoop door een onverwacht tegendoelpunt 1 – 3

Rust en overdenken, Marcel M kwam voor Rob K en Herman A voor Hennie P zodat er weer rustig verder werd gevoetbald..te rustig..VIOS probeerde druk te zetten op de achterhoede wat af en toe gevaarlijk werd maar Rekken hield stand en toen Henk H ook nog de 1 – 4 op de sloffen had was de partij gelopen zodat de tweede overwinning een feit was!!

 

Doelpuntenmakers tegen VIOS Henk H 1 Jan B 1 Rob K 2

tegen  DEO  Jan B 1 Paul n 1 Rob K 1 Henk H 2

Gerelateerde berichten

Leave a Comment