Voetbaltoto van Berkelland FM

Doe mee aan de voetbaltoto van Berkelland FM

Berkelland FM houdt het komende voetbalseizoen een toto. Denk jij dat je de uitslagen van de belangrijkste amateurwedstrijden goed kan voorspellen? Doe dan mee!

Berkelland FM nodigt iedereen die het amateurvoetbal in de regio op de voet volgt uit om voor het komende seizoen de toto in te vullen. Inmiddels hebben al een aantal voetbaltrainers uit Berkelland en de sportredactie van Berkelland FM de toto ingevuld.

Elke week zal het klassement van de ‘Berkelland FM voetbaltoto’ op berkellandfm.nl worden gepubliceerd. Aan het einde van het seizoen zijn er een aantal leuke prijzen te winnen voor de deelnemers die als beste de uitslagen hebben voorspelt.

Wil jij ook meedoen aan de ‘Berkelland FM voetbaltoto’ en de uitslagen van de belangrijkste amateurwedstrijden voorspellen? Stuur dan een mailtje naar sport@berkellandfm.nl en je krijgt het totoformulier toegestuurd.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment