Update jeugdkamp!

Hierbij even een berichtje vanuit Lemele. Gisterenavond zijn we, via verschillende routes, uiteindelijk allemaal goed aangekomen. Nadat iedereen zich geïnstalleerd had zijn we het bos in geweest om levend stratego te spelen. De accommodatie is super, mooie slaapkamers, mooie keuken/kamer, wc’s, douches en noem het maar op. Buiten een speeltuin en een grasveld, voor voetbal, volleybal en meer voor ons alleen.

Vandaag (zaterdag) zijn de F-jes (en een aantal E-tjes) ook gearriveerd. Met de gehele groep hebben we een acht-kamp gedaan met verschillende sportieve spelletjes. Tussendoor en na afloop zijn de nodige jongens, meisjes, leiders en trainers nat gegooid. Er zijn weinig mensen droog gebleven.

Aangezien het zulk fantastisch weer is vandaag konden we zelfs nog even buikschuiven! Daarna allemaal onder de douche en ondertussen werd het avondeten voorbereid. De BBQ aan en smullen maar.

Kortom, alleen maar leuke, positieve en blije berichten vanuit Lemele!

Tot morgen!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment