Rekken 5 na besloten training tijdig uit herfstdip

Aangezien er twee maal oprij was verloren werd er een besloten training ingelast dit om de druk bij het vijfde wat weg te halen. Als je 4 wedstrijden oprij wint schept het verwachtingen en zoals de voorzitter al zei ; er werd zelfs gesproken over een platte wagen….Niet lang daarna stond Rekken 5 dus weer met beide beentjes op de grond !

 

Het was tijdens de training duidelijk dat we maar 1 ding voor ogen hadden voor zondag aansluiting houden of tijdelijk afhaken! We speelden tegen Vios 5, traditie getrouw een angstgegner voor ons. De opstelling werd wat aangepast aangezien Vios een sterke spits en dito middenvelder in hun gelederen hebben. Rekken begon scherp en speelde kort op de man hierdoor kwam er weinig gevaar van Vios kant. Bij Rekken schoof het middenveld om beurten door zodat we elke keer een man meer situatie kregen naar voren. Dit resulteerde al gauw in de eerste corner voor Rekken en Jan B dacht waarom doe ik het niet in 1 keer…1 – 0 voor Rekken! De druk bleef op de verdediging van Vios en na een snelle counter en dito aansluiting van het middenveld kon Henk H een strakke voorzet inglijden wat ons de 2-0 bracht!!

 

In de rust werd ons duidelijk dat er wel een goal bij moest om iets meer zekerheid te krijgen want Vios bleef af en toe gevaarlijk. Na een aantal kansen te hebben gemist was het Jan B die een counter goed afrondde zodat de 3 – 0 een feit was en we een zekere buffer hadden. Vios probeerde meer druk te zetten  maar de Rekkense verdediging hield knap stand en daardoor kreeg Rekken voorin meer ruimte wat resulteerde in de 4 – 0 door Marcel M en de 5 – 0 door Jan B. Niet lang daarna kwam het eindsignaal en Rekken 5 had niet alleen verdient gewonnen maar het hield ook de nul daarvoor complimenten aan de achterhoede!!!

 

Doelpunten Jan B 3  Henk H 1  Marcel M 1

Gerelateerde berichten

Leave a Comment