The Voice of Rekken 2012

Rekken – Zaterdag 28 januari 2012 vond de tweede editie van The Voice of Rekken plaats in de kantine van Sp. Rekken. Na de succesvolle eerste editie waren er voor dit jaar wat aanpassingen. Er werd gestreden in twee categorieën. Een categorie voor de E en F jeugd. En een categorie voor de D en C jeugd. Elke categorie zou aan het eind van de middag een winnaar krijgen die de wisselbeker mee naar huis mocht nemen. De jury werd deze dag gevormd door Adri Schepers, Lisa Ainsley en Bob Ainsley.

De dag begon met een openingswoord van een van de organisatoren Wim Giesbers. Na een korte opening droeg hij de presentatie voor de rest van de dag over aan Bert Konniger. Om er even lekker in te komen werd er geopend met een act van enkele leiders. Zij kropen in de huid van niemand minder dan Angela Groothuizen, Nick en Simon, Marco Borsato en Van Velzen. De juryleden van The Voice of Holland. Zij openden de dag met het nummer one thousand voices. Zeer toepasselijk voor deze middag.

Daarna begon The Voice of Rekken echt. Melle, Stijn en Tom beten de spits af. Zij deden de Lazy song van Bruno Mars. Ze hadden goed naar de clip gekeken op Youtube, want enkele gebeurtenissen uit de clip werden goed uitgebeeld.

Daarna was het de beurt aan Maureen. Zij imiteerde in haar eentje drie artiesten. Namelijk Lisa, Amy en Shelly. Het nummer heette Fout Ventje. Een zeer goede performance met goede aandacht voor de playback en er werd goed gedanst.

Hierna was het de beurt aan Ramon en Milan. Zij deden Gers Pardoel met Ik neem je mee. Ook zij deden het heel netjes.

Vervolgens kwam Rinus nog even langs. Hij had Romana op zijn scooter meegenomen. Emma, Romee, Femke en Maaike waren verantwoordelijk voor deze act.
daarna was het de beurt aan Tygo, Bjorn, Tom en Indy. Het duurde even voor die helemaal zover waren. Zij hadden veel aandacht voor de aankleding. Toen ze eenmaal zover waren zou je niet zeggen dat ze met zijn vieren waren. In plaats van 4 grote kinderen kwamen er twee baby’s het podium op. Zij brachten Thank god I’m a country boy ten gehore van Hampton the Hamster.

Zij waren de laatste act voor de pauze. Nu kon iedereen even lekker los, wat te drinken en te snoepen nemen. Tijdens de pauze werd er al weer van alles opgebouwd op het Podium. Want na de pauze was het de beurt aan de winnaars van de playbackshow voor de senioren.

Daarna ging het verder met de artiesten waar het deze dag natuurlijk vooral om ging. De jeugd. Nina en Shannon deden Guus Meeuwis en Marco Borsato na. Schouder aan schouder playbackten ze Schouder aan schouder . Hierna was het de beurt aan Dennis, Maik en Thijs. Zij playbackten Gives you hell van de All American rejects. Een zeer goed optreden en zeer goed geplaybackt.

Vervolgens kwam Gers Pardoel nog een keer met ik neem je mee. Dit keer uitgevoerd door Noah, Mart, Bram en Mika. Ook zij maakten er een prachtige show van.

Mart, Sjoerd, Bart en Timo sloten feestelijk af als Frans Bauer en drie prachtige danseresjes, met Heb je even voor mij.

Na al deze schitterende optredens ging de jury in overleg om de prijswinnaars aan te wijzen. Natuurlijk zijn al deze kinderen winnaars. Ze kregen daarom allemaal een medaille. Ook Nick kreeg een medaille, omdat hij het beste van iedereen kon applaudisseren.

Bjorn, Tygo, Tom en Indy wonnen in de categorie E en F. Zij transformeerden weer in twee mini-cowboys en deden hun act nog een keer.

De wisselbeker bij de D en C werd in de wacht gesleept door Dennis, Maik en Thijs. Ook zij deden de act nog een keer en mogen ook het komende jaar blijven oefenen, want volgend jaar zullen zij hun act op de playbackshow voor de senioren laten zien.

Daarmee kwam er een einde aan een zeer gezellige dag, die volgend jaar een vervolg zal krijgen in alweer de derde editie van The Voice of Rekken.Gerelateerde berichten

Leave a Comment