Koninginnedagtoernooi 2011

FC Junk  winnaar Koninginnedagtoernooi 2011.

 30 april 2011, een zonovergoten zaterdag, een mooi terras op het Asterloo, 16 teams, veel publiek, kortom een prachtige dag voor Sp. Rekken. Er hadden zich 15 teams opgegeven voor het Koninginnedag toernooi 2011.  Op het laatst werden dat er zelfs nog 16. Er werd gespeeld in 2 poules van 5 en een  poule van 6 teams. De wedstrijden werden op 3 velden afgewerkt.Na de poule wedstrijden gingen de nummers 2 van elke poule naar de finale ronde. De teams werden opnieuw ingedeeld in 2 poule, nu van 3 teams. In de eerste poule speelden FC Junk, Teddy en zijn zeven knuffelkameraden en Wansink. In de andere poule speelden FC BBQ, Hoch das bein en Gutsende Gleuven tegen elkaar. In de eerste poule eindigden alle wedstrijden in 0-0 en moesten penalties de beslissing brengen. In de wedstrijd om de 3e en 4e plaats stonden Teddy en zijn zeven knuffelkameraden tegenover de Gutsende Gleuven. De beslissing moest wederom komen na het nemen van penalties. Teddy en zijn zeven knuffelkameraden wonnen de penalty reeks. De finale ging tussen FC BBQ en FC Junk en eindigde in 2-0 voor FC Junk die daarmee de beker overnamen van de Gutsende Gleuven.   Na afloop werd er nog lang nagezeten op het terras en in de kantine.

Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet en medewerking en op naar Koninginnedag 2012 ! 

De Koninginnedag commissie.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment