Pupillen kunnen straks weer op het natuurbad sporten

Natuurbad Rekken

Organiseert
In samenwerking met de Sport Federatie Berkelland

Op de dinsdagavonden gratis beachvoetbal, beachvolleybal en beachtennis voor de jeugd 6 t/m 12 jaar uit Rekken. Alle trainingen bij de clubs zijn bijna ten einde en daarom willen wij je vragen om lekker door te trainen of om met de trainingen te starten op het Natuurbad in Rekken. Dit jaar een nieuw onderdeel: Beachtennis! Naast het sporten kan je natuurlijk ook nog even lekker gratis zwemmen. We sluiten de reeks sportavonden af met een toernooi op 21 juni. Doe je wekelijks of slechts 1 keer mee, geen probleem maar geef je wel even op bij Sport Federatie Berkelland(graag voor 30 mei). Opgeven kan via waldo@sportfederatieberkelland.nl of 0545-476727.

ACTIVITEIT WANNEER WAAR
Beachvoetbal, volleybal en tennis 31 mei, 18.30-19.30 uur Natuurbad Rekken
Beachvoetbal, volleybal en tennis 7 juni, 18.30-19.30 uur Natuurbad Rekken
Beachvoetbal, volleybal en tennis 14 juni, 18.30 -19.30 uur Natuurbad Rekken
Afsluiting met een boardingvoetbal toernooi 21 juni, 18.30-19.30 uur Natuurbad Rekken
Zwemvierdaagse 20 t/m 24 juni, 18-20 uur Natuurbad Rekken
Mini Triatlon bestaat uit: 500 mtr zwemmen, 24 km fietsen en 4 km hardlopen 25 juni 10.30 uur start, inschrijven kan vanaf 1 uur ervoor of via mail Natuurbad Rekken
Mini Triatlon O.B.S de Berkel 4 juli, start 13.30 uur Natuurbad Rekken

 

Kijk op de website www.zwembadrekken.nl voor alle zwembadactiviteiten en op de website www.sportfederatieberkelland.nl voor alle regionale sportactiviteiten, foto’s en filmpjes van o.a. beachvoetbal, volleybal en tennis.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment