Rekken laat koploper kansloos

In een sportieve wedstrijd won Rekken dik verdiend van koploper Bentelo met 3-1.

Rekken-Bentelo 3-1
Een indirecte vrije trap leverde al na 30 seconden gevaar op voor het Rekkense doel, maar op de doellijn werd de bal gekeerd.

De thuisploeg nam hierna het spel in handen en drukte de gasten ver terug op eigen helft, maar de kansen werden niet goed afgewerkt. Toch kwam na 33 minuten Rekken verdiend op voorsprong, toen Coen Gr. Kormelink via een verdediger hard inschoot: 1-0.

Mogelijkheden om voor de rust ruim afstand te nemen vergat de ploeg van trainer Roossink en kwam zo kwam de ruststand van maar 1-0 op het scorebord.

In de tweede helft was het meteen raak; na en goede aanval over rechts schoot Patrick Nijland fraai 2-0 in.

Koploper Bentelo stelde er aanvallend weinig tegenover en kwam niet verder dan een slordig en slecht genomen vrije trap na ruim een kwartier.

Scheidsrechter Cimen, die prima floot, hield in deze wedstrijd de kaarten op zak. Toen in de 84e minuut Coen Gr. Kormelink weer raak schoot, was de wedstrijd gelopen: 3-0. In de 95ste minuut kwam Bentelo via een strafschop nog terug tot 3-1, maar dit was niet meer dan een speldenprik.

Rekken had veel ruimer moeten winnen, want het liep zeker 6 opgelegde kansen onbenut.

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Rekken laat koploper kansloos”

  1. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: sprekken.nl/2011/02/15/rekken-laat-koploper-kansloos/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: sprekken.nl/2011/02/15/rekken-laat-koploper-kansloos/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you will find 44342 additional Information to that Topic: sprekken.nl/2011/02/15/rekken-laat-koploper-kansloos/ […]

Leave a Comment