Rekken JO-12 Kampioen na Dominante Overwinning op de Nummer 2!

Al voordat alle wedstrijden gespeeld waren, kon Rekken JO-12 zich al kronen tot kampioen. De opdracht was simpel: winnen van de nummer twee, Longa.

Een zware opgave, maar de jongens van Rekken waren vastberaden om hun kampioensdroom waar te maken. Zenuwen? “Wat zijn dat?” zeiden ze vol zelfvertrouwen voorafgaand aan de wedstrijd. En dat zelfvertrouwen was vanaf de aftrap te zien. Rekken begon scherp en zette Longa direct onder druk. Binnen no-time stond er een 3-0 voorsprong op het scorebord.  In de tweede helft lieten de jongens van Rekken nogmaals zien waarom zij de terechte kampioenen zijn. Longa werd op alle fronten afgetroefd en had weinig in te brengen. Rekken speelde bij vlagen oogstrelend voetbal en creëerde kans na kans. Waar de score misschien wel had kunnen oplopen tot dubbele cijfers, bleef de teller steken op 5-0. Maar na het laatste fluitsignaal was dat allemaal vergeten. Wat telde, was het kampioenschap.
En dat werd groots gevierd. Met z’n allen schreeuwden ze vol trots: “Wij zijn kampioen, ja, wij zijn kampioen!” De flessen champagne werden ontkurkt, en een champagnedouche mocht natuurlijk niet ontbreken. Na de festiviteiten op het veld stapten de jongens op de platte wagen en gingen ze onder luid gejuich heel Rekken door om te laten zien dat zij de kampioenen zijn. Het was een feestelijke tocht die niemand snel zal vergeten.  Dit team speelt erg goed voetbal op dit moment, en nu mogen ze dat laten zien in de tweede klasse. Een topprestatie om trots op te zijn!
*Kijktip:*

Zaterdag 19 oktober speelt Rekken hun laatste competitiewedstrijd als kampioenen tegen Trias. De aftrap is om 10:30 op het Asterloo. Zorg dat je erbij bent!

 

Gerelateerde berichten