Roy Leusink
14.
Jordy te Raa
15. Robin Wegdam

Toeschouwers waren in grote getale aanwezig voor deze ‘’Berkelderby’’. Een heerlijk herfstzonnetje met de verschillende activiteiten rondom het veld en in de kantine, zorgden voor een optimale derbysfeer. Helaas viel het op het veld van beide kanten wat tegen. Eibergen scoorde met een mooie goal na een zevental minuten de 0-1. Rekken probeerde het wel, maar was erg slordig in de passing, waardoor het voetballend niet tot kansen kwam.  In de rust werd er bij de jeugd gelukkig wel meerdere malen gescoord, waaronder een paar mooie penalty’s van Pieter Kruger, die uiteindelijk met de penaltybokaal naar huis ging. Wout Diepenmaat en Daan Wantia werden respectievelijk 2e en 3e.  In de 2e helft werd er een reactie van Sp. Rekken verwacht, helaas was dit niet het geval.  Bij één van de spaarzame voetballende momenten scoorde Eibergen de 0-2 na rust en hiermee leek het verzet gebroken. Erg aangedrongen werd er niet meer en de eerste overwinning voor Eibergen is hiermee een feit. Op 4 november thuis tegen BSC Unisson zal er voor gezorgd moeten worden dat de punten dan wel weer in Rekken blijven!