Mec Bredevoort da2 – Rekken da2

Tijdens deze koude winterdagen blikken we even terug op een mooie zondagmiddag toen we in Winterswijk waren voor een wedstrijd tegen Mec Bredevoort.  Vrijdag was het al goed begonnen: Milou had met de bingo in Holly’s een jaar lang Joppie saus gewonnen!

Ze had helaas net niet een nieuwe televisie gewonnen. Maar goed, het zou een memorabele middag worden. Zo moesten we de heenweg vol in de ankers voor loslopende kippen. ‘Welkom in de Achterhoek!’. Tijdens de wedstrijd waren wij vooral gevaarlijk met onze corners. Na een aantal kansen aan beide kanten, kregen we een vrije trap in de buurt van de cornervlag. Chantal gaf een mooie bal die Lotte net iets verder kopte en die Melissa bij de tweede paal met haar linker netjes in de hoek tikte. Haar eerste goal voor sp Rekken was een feit! Met 0-1 gingen we de rust in en begonnen we de 2e helft met de zon in onze snufferd. Over en weer een paar kansen maar we konden de 0-1 vasthouden.  Voordat we naar Rekken konden moesten we natuurlijk eerst nog even douchen, in een smal gangetje van nog geen m2. Hierbij moesten we terugdenken aan de kippen op de heenweg die van hun vrijheid genoten. En als we het nog niet genoeg hebben over loslopende dieren, kwamen we op de terugweg ook nog een loslopende koe tegen. Nadat de boer deze had gevangen konden we veilig de weg naar Rekken hervatten en onze overwinning vieren!