Hsc’21 JO8-2 – Rekken JO8

28 oktober stond voor de jongens van Rekken JO8 een uitwedstrijd tegen Hsc’21 JO8-2 op de planning. Eenmaal bij Hsc aangekomen werd duidelijk dat we op het hoofdveld mochten spelen. Dit was natuurlijk mooi en hierdoor had iedereen er extra veel zin in. De warming-up ging goed en om 9:00 stond iedereen er helemaal klaar voor!

Door goals van Sil, Jasper en Boaz stonden we al snel op een 0-3 voorsprong. Hierna weten we door individuele acties van Boaz de voorsprong uit te bereiden naar 0-6. Daarna kwam Hsc wat beter in de wedstrijd en scoorden zij ook een doelpuntje. Ook onze keeper van de eerste helft Lars was niet opgewassen tegen dit schot. Hierna merkt Rekken dat er wat meer moet gebeuren. Door een goede actie van Boaz en een hele mooie voorzet met buitenkant rechts kon Devon intikken voor de 1-7. Hierna was het rust en werd er door Timo en Thies aangegeven dat er meer overgespeeld moest worden en er meer voorzetten moesten komen. De instructies werden goed opgevolgd en al snel werd de voorsprong uitgebreid naar 1-10. Rekken dacht dat dit wel voldoende was en lette eventjes niet op. Hierdoor viel de 2-10. Hierna volgden mooie uitgespeelde doelpunten van Rekken. Ook onze verdedigers Max, Devon en Pieter konden hierdoor hun doelpuntje meepakken. Door al deze doelpunten stond er een uitslag van 2-19 op het bord! Een hele mooie en ook terechte uitslag. Goed gedaan toppers!!

Doelpunten: 0-1: Sil, 0-2: Jasper, 0-3: Boaz, 0-4: Pieter, 0-5: Boaz, 0-6: Boaz, 1-6, 1-7: Devon, 1-8: Stijn, 1-9: Stijn, 1-10: Jasper, 2-10, 2-11: Sil, 2-12: Sil, 2-13: Stijn, 2-14: Jasper, 2-15: Jasper, 2-16: Jasper, 2-17: Max, 2-18: Devon, 2-19: Devon.